Browsing by Author Nguyen, Thi Tuoi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 2 of 2
  • 01050000340.pdf.jpg
  • Thesis


  • Authors: Nguyen, Thi Tuoi;  Advisor: Trinh, Tat Cuong (2012)

  • Đánh giá khả năng điều hòa của Wedelolactone và tinh dầu ngải cứu trong quá trình sản xuất cytokine tiền viêm trong BMDM thông qua cấu tử đặc hiệu của TLR4, ở đây chúng tôi sử dụng LPS. Đánh giá khả năng ức chế của Wedelolactone và tinh dầu ngải cứu trong quá trình ức chế yếu tố tự phân bào MAPK ( mitogen-activated protein kinase). Đánh giá khả năng ức chế của Wedelolactone và tinh dầu ngải cứu trong quá trình tạo phản ứng oxy hóa trong BMDM thông qua cấu tử đặc hiệu TLR4, ở đây chúng tôi sử dụng LPS.

  • 00051000289.pdf.jpg
  • Thesis


  • Authors: Nguyen, Thi Tuoi;  Advisor: Nông, Văn Hải (2018)

  • INTRODUCTION In recent years, dietary supplements have become more popular in health care, with ingredients derived from food sources, which are considered as special food and safety history of use, however, their real impacts are still a problem to be addressed about the safety, the risks as well as the potential interactions with other substances. Dietary supplements are defined as a healthy food, which can be circulated without encountering rigorous clinical tests as drugs (by the Dietary Supplement Health and Education Act, USA (DSHEA) in 1994), it means that the products are put into use until being proven to be unsafe. Moreover, the "supposedly functional" substances in dietary...

Browsing by Author Nguyen, Thi Tuoi

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 2 of 2
  • 01050000340.pdf.jpg
  • Thesis


  • Authors: Nguyen, Thi Tuoi;  Advisor: Trinh, Tat Cuong (2012)

  • Đánh giá khả năng điều hòa của Wedelolactone và tinh dầu ngải cứu trong quá trình sản xuất cytokine tiền viêm trong BMDM thông qua cấu tử đặc hiệu của TLR4, ở đây chúng tôi sử dụng LPS. Đánh giá khả năng ức chế của Wedelolactone và tinh dầu ngải cứu trong quá trình ức chế yếu tố tự phân bào MAPK ( mitogen-activated protein kinase). Đánh giá khả năng ức chế của Wedelolactone và tinh dầu ngải cứu trong quá trình tạo phản ứng oxy hóa trong BMDM thông qua cấu tử đặc hiệu TLR4, ở đây chúng tôi sử dụng LPS.

  • 00051000289.pdf.jpg
  • Thesis


  • Authors: Nguyen, Thi Tuoi;  Advisor: Nông, Văn Hải (2018)

  • INTRODUCTION In recent years, dietary supplements have become more popular in health care, with ingredients derived from food sources, which are considered as special food and safety history of use, however, their real impacts are still a problem to be addressed about the safety, the risks as well as the potential interactions with other substances. Dietary supplements are defined as a healthy food, which can be circulated without encountering rigorous clinical tests as drugs (by the Dietary Supplement Health and Education Act, USA (DSHEA) in 1994), it means that the products are put into use until being proven to be unsafe. Moreover, the "supposedly functional" substances in dietary...